Снимка PexelsНови проблеми очакват Беларус заради действията на правителството му миналия

...
Снимка PexelsНови проблеми очакват Беларус заради действията на правителството му миналия
Коментари Харесай

ЕП предвижда нови санкции срещу Беларус заради отклонения самолет и ареста на журналист

Снимка Pexels

Нови проблеми чакат Беларус поради дейностите на държавното управление му миналия месец. ЕП планува нови наказания против страната заради насилственото кацане на самолета на Ryanair и ареста на Роман Протасевич в Минск.

В проекторезолюция се показва нуждата от незабавно използване на четвъртия пакет наказания, който включва лица, " забъркани в изборна машинация и нарушавания на човешките права ", съдии и чиновници на реда, взели участие в ареста и преследването на опозиционери.

Предлага се също да се вкарат секторни наказания, „ засягащи търговията със недопечен петрол и петролни артикули, стоманодобивната и дървопреработвателна индустрия “.  Призовава се и за преустановяване на съдействието и финансирането на белоруските държавни банки и за ограничение на кредитните линии на интернационалните банки за дъщерни банки в Беларус, както и за обсъждане на краткотрайно изключване на Беларус от системата SWIFT, оповестява БГНЕС като се базира на ТАСС.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР